Slike pred očmi – EROSI

Slike pred očmi – EROSI

Ljubezen je pozitivna in neskončno ustvarjalna sila, kar na glasbenem področju nenehno kažejo tudi Erosi, ki so v sestavi štirje izvrstni glasbeniki: tenorista Matej Dolar in Miha Lesjak, baritonist Dejan Korenak in basist Jože Sadek 

Ljubezni brezpogojno predani Erosi so to pomlad posneli sentimentalno skladbo o izgubljeni ljubezni, ki se v bežnih spominih vrača pred oči in obuja nekdanje srečne skupne trenutke ob zavedanju osamljenosti.  

Velika ljubezen pomeni tudi veliko bolečino, ko nas ljubljena oseba zapusti. Glas moškega strtega srca spremlja zven saksofona, instrumenta, ki vzdihuje, joče in sanja, kar podkrepi občutek obupanosti.  

A pesem Slike pred očmi nima pesimističnega zaključka, saj ko opustimo upanje na vrnitev ljubljene in se zazremo vase, lahko zopet narišemo barve na platno svojega življenja.  

Za moč celjenja pozabe nesrečne ljubezni sta tokrat poleg pevcev poskrbela avtorica besedila Urška Mitrović in Marko Pezdirc, ki je ustvaril glasbo in aranžma. 

Predajte se nežni skladbi romantičnih Erosov, za še več vibracij ljubezni pa si oglejte njihov videospot, posnet s simpatičnim parom v naročju Logarske doline. 

Osnovni podatki pesmi:
naslov: SLIKE PRED OČMI
glasba: Marko Pezdirc
besedilo: Urška Mitrović
aranžma: Miha Lesjak,Marko Pezdirc
studio: Metulj
založba: Mandarina d.o.o.